Vali Okur Uşak'tan Ayrıldı

Valiler Kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Ahmet Okur, Uşak'tan törenle uğurlandı.

Uşak Valiliği önünde düzenlenen uğurlama törenine Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Nedim Selbisu, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törene katılanlar ile vedalaşan Okur, valilikten uğurlandı.

Valilik konağına geçen Okur, ardından araç konvoyu eşliğinde kentten uğurlandı.

- Vali Okur veda mesajı yayımladı

Okur, yayımladığı veda mesajında, Merkez Valiliği görevine atanması nedeniyle Uşak'tan ayrılacağını, ilin tüm aktörleriyle ortak bir akıl etrafında oluşturdukları projelerle bir şeyleri başlattıklarına inandığını belirtti.

Uşak'ta 2 Eylül 2015'ten itibaren görev yaptığını hatırlatan Okur, Uşak'ta valilik yapmanın şahsı ve ailesi için büyük onur ve mutluluk vesilesi olduğunu ifade etti.

Okur, görev süresince millete ve devlete hizmet etme heyecanıyla önemli işlere imza attıklarını belirterek, şunları kaydetti:

'30 yıla yaklaşan mülki amirlik görevimin vali olarak Uşak'ta geçirdiğim süresini hep iyilik ve hayırla hatırlayacağım. Bir ekip ruhu ve heyecanıyla, hizmetinde bulunduğum devletim ve aziz milletimizle 15 Temmuz gibi hain ve bir o kadar da dehşetli darbe ve işgal girişimini, millet olarak birbirimize kenetlenerek atlattık.

Bundan sonra gelecek tehdit ve tehlikelere karşı da bilinçlendik ve kenetlendik. İlimizin gelişmesine, kalkınmasına ve tanıtımına ağırlık vermeye çalıştık, özellikle eğitim konusunda etkisi önümüzdeki yıllarda da net biçimde görülecek projeleri kıymetli öğretmenlerimizin gönüllü heyecan ve gayretleriyle birlikte uygulamaya koyduk. İl merkezinden en uzak köyümüze kadar vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltecek hizmetleri götürmeye gayret ettik.'

Kaynak: AA