Ünlü Tenisçi Venus Williams'ın Karıştığı Kaza Soruşturuluyor

Florida polisi, Venus Williams’ın Florida’da 9 Haziran’da karıştığı ve bir adamın ölmesine yol açan kazayı soruşturduklarını bildirdi.

Ünlü Tenisçi Venus Williams'ın Karıştığı Kaza Soruşturuluyor
Dünyaca ünlü ABD’li tenisçi Venus Wiliams, 9 Haziran’da Florida’da 78 yaşındaki Jeremy Barson’ın ölmesine yol açan bir kazaya karışmıştı. Florida’daki Palm Beach Garden Polis sözcüsü, Grand Slam şampiyonu Venus Williams’ın karıştığı ölümcül kazayı soruşturduklarını bildirdi. Polis sözcüsü, 9 Haziran’da meydana gelen kazanın hemen ardından hastaneye kaldırılan adamın, 2 hafta sonra öldüğünü açıkladı.

Jeremy Barson’ın eşinin kullandığı araç bir kavşaktan geçerken Williams’ın aracıyla çarpışmıştı. Polis raporunda bulunan görgü tanıklarının ifadelerinde, Williams’ın arabasının aniden yola çıktığı ve trafik sıkışıklığı nedeniyle kavşaktan zamanında ayrılamadığı belirtiliyor. Başka bir görgü tanığı olan sürücü ise, olayda uyuşturucu, alkol veya cep telefonu gibi dikkat dağıtıcı başka bir faktörün olmadığını belirterek, Williams’ın karşı tarafın yol hakkını ihlal ettiği için hatalı olduğunu ifade etti.

37 yaşındaki Grand Slam şampiyonu Williams polise verdiği ifadede çiftin arabasının geldiğini görmediğini ve arabayı yavaş kullandığını söylemişti. Williams’ın avukatı Malcolm Cunningha, Williams’ın kavşağa yeşil ışığın yandığı sırada girdiğini belirtmişti. Polis raporunda Williams’ın kazayı yaptığı sırada saatte 5 kilometre hızla gittiği bildiriliyor.
Kaynak: İHA