Elazığ Ticaret Borsası Muş Temsilciliği Açıldı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Muş’ta temsilcilik açarak vatandaşların iş ve işlemlerini artık bura yapabileceklerini ve bunun için çevre illere gitmelerine gerek kalmadığını söyledi.

Elazığ Ticaret Borsası Muş Temsilciliği Açıldı
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz ile konuyla ilgili olarak görüştüklerini belirten Dumandağ, "Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasının ikinci katında Muş İl Temsilciliğimiz hizmet vermeye başlamıştır. Muş’taki vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla bu temsilciliğimizden faydalanabilirler" dedi.

Elazığ Ticaret Borası olarak hizmet ağını sürekli geliştirmek ve üyelerin sorunlarını gidermek için çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Dumandağ, "Muş’ta temsilcilik açmak için bir süreden beri hazırlıklarımızı yapıyoruz. Haziran ayı itibariyle temsilciliğimiz resmen hizmete başlamıştır. Muş’taki vatandaşlarımız daha önce borsayla ilgili işlemleri için çevre vilayetlere gitmek zorunda kalıyorlardı. Elazığ Ticaret Borsası olarak hizmeti Muşluların ayağına getirdik. Muş’ta açmış olduğumu temsilcilikle Muşluların bu konuda yaşadığı sıkıntıları da gidermiş olduk. Bayramdan sonra resmi açılışımızı yapacağız. Şimdiden üyelerimiz MUŞ TSO’nun ikinci katında bulunan temsilciliğimize giderek iş ve işlemlerini yapabilirler. Muş’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA