Elmalı Devlet Hastanesinde Diş Protezi Yapılacak

Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Elmalı Devlet Hastanesinde haziran ayından itibaren diş protez hizmeti verilmeye başlandığı bildirildi.

Elmalı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Burak Emre Demir, her geçen gün hizmet yelpazesi genişleyen hastane hizmetlerine bir yenisini daha eklemelerinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Hastanede hasta ve hasta yakınlarına konfor ve kaliteyi aynı anda sunabilmek adına hastane yönetimi olarak büyük bir özveri ile çalıştıklarını ifade eden Demir şöyle devam etti:

'Her geçen gün hastanemize yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyoruz. Hastanemizde hizmette olan diş çekimi, dolgu, diş taşı temizleme ve panoramik röntgene ek olarak kısa süre önce kanal tedavisi ve genel anestezi eşliğinde diş ameliyatlarına başlanmıştı. Son olarak da diş protez hizmetini hastalarımıza sunduk. Bu sayede hastalarımızın ilçe dışına gitmelerinin önüne geçmiş olduk.'

Bundan sonraki hedeflerinin implant tedavisi üzerine olacağını aktaran Demir, amaçlarının hasta ve hasta yakınlarını Elmalı'da kendi yaşadıkları yerdeki hastanede, sağlıklarına kavuşmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Kaynak: AA