Vali Çakacak'ın Veda Ziyaretleri

Son açıklanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliğine atanan Özdemir Çakacak, Tarsus'a giderek ilçede veda ziyaretlerinde bulundu.

Vali Çakacak, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen veda töreniyle, Kaymakam Yüksel Ünal, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Yaklaşık 3 yıldır İçel Valisi olarak görev yaptığını anımsatan Çakacak, İçel'in daha ileriye götürülmesi noktasında el ve gönül birliğiyle çalıştıklarını söyledi.

Çakacak konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Amacımız aldığımız hizmet bayrağını biraz daha yukarıya çıkarmaktır. Bunu tüm kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Ahi Evran anlayışıyla yapıyoruz. Kapımız vatandaşlarımıza her zaman açık oldu. Yeni bir OSB için epeyce mesafe aldık. Bu OSB bittiğinde sadece İçel'in değil, tüm bölgenin OSB'si olacak. Bu liman ve ekonomik potansiyel olduğu müddetçe İçel daha da gelişecek.'

Konuşmasının ardından katılımcılarla vedalaşan Vali Çakacak, daha sonra Belediye Başkanı Şevket Can'la Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç'ı ziyaret etti.

Kaynak: AA