İpsala'da Yapımı Tamamlanan Kapalı Pazaryeri

Pazaryerinin içerisinde yer alan dükkanlar, açık artırma usulüyle satışa sunulacak.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yapımı tamamlanan kapalı pazaryerindeki 65 dükkanın, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacağını bildirdi.

Kerman, yaptığı yazılı açıklamada, yapımı tamamlanan kapalı pazaryerindeki 65 dükkanın satışı için 18 Temmuz Salı günü saat 10.00'da Belediye Düğün Salonunda açık artırma usulüyle ihale düzenleneceğini belirtti.

Dükkanları almak isteyen vatandaşları bilgilendirmek amacıyla 30 Haziran Cuma günü saat 15.00'te Belediye Meclisi Salonunda toplantı yapılacağını da dile getiren Kerman, satışa sunulacak dükkanlar hakkında şu bilgileri verdi:

'Dükkanlarımız doğalgazlı olup hem üstten hem de yan duvarları mantolama sistemi yapılmış ve depreme dayanıklı mütemadi temel atılmıştır, üzeri kapalıdır. İlçemizin pazarı çarşamba günleri yapılmaktadır. Bu alanda çarşamba günleri bizim meşhur pazarımız kurulduktan sonra cuma günleri de burada yöresel ürün pazarımız ve organik ürünlerin pazarlandığı bir alanı oluşturacağız. Aynı zamanda da ilçemizin trafik akışının daha rahat olması için pazar yerimizin kapalı alan kısmını da otopark olarak kullandıracağız. Bunun yanında hemen kısa bir zaman içerisinde de kapalı pazar yerimizin yanında tesislerin yer alacağı inşaatımızı başlatacağız. Yani lafın kısası, İpsala'nın kalbi burada atacaktır. Bunun için yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız kira öder gibi buradan dükkan almanızı tavsiye ediyorum.'
Kaynak: AA