Kaymakam Turan'dan Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Turan, ilçedeki şehit aileleri ve gazilere bayram ziyaretlerinde bulundu. Şehit aileleri ve gazilerin bayramlarını kutlayan Turan, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in el yazısıyla kaleme aldığı mektupları da kendilerine teslim etti.

Ziyaretlerinde şehit aileleri ve gazilerle sık sık bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade eden Turan, şu ifadeleri kullandı:

'Onlar, bu vatan için can verdiler, yaralandılar. Bu kıymetli topraklar, hainlerin ellerine geçmesin diye mücadele verdiler. Bizler de şehitlerimizin emanetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Gazilerimizin de sürekli yanlarında olacağız. Şair diyor ya, 'Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.' diye. İşte bu sözler boşa söylenmiş sözler değil. Bu toprakları, vatanımızı hainlere teslim etmedik, etmeyeceğiz. Şehit olacağız, gazi olacağız ama bu toprakların altında yatanların bizlere emanet bıraktığı bu vatana sahip çıkacağız.'

Kaymakam Turan'a, ziyaretlerinde Turgutlu Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Gülten Karagöz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dilşat Can Çayır eşlik etti.

Kaynak: AA