Burdur'da Şehitliğe Ziyaret

Ramazan Bayramı arifesinde Burdur Valisi Şerif Yılmaz, kent protokolü, şehit aileleri şehitliği ve huzur evini ziyaret etti.

Burdur Şehitliği'nde başlayan programda şehit kabirlerine karanfil bırakıldı. İl Müftülüğüne bağlı görevliler şehitler için Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti.

Daha sonra Berberoğlu Vakfı Burdur Huzur Evi ziyaretine katılan protokol üyeleri, burada kalan yaşlıların ellerini öpüp, bayramlarını kutladı.

Burdur Valisi Yılmaz, burada yaşlılarla yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, bayramın hem büyüğün hem de küçüğün bir arada olması ve istedikleri, özledikleri aile ortamının bu olduğunu söyledi.

Bu birlik ve beraberliğin devam etmesi temennisinde bulunan Yılmaz, 'Biraz önce şehitlikten geldik. Orada da dua ettik şehitlerimiz için. Tekrardan Allah'tan rahmet diliyorum. Onların, gazilerin sayesinde bugün burada bayramları, ramazanı kutluyoruz, oruçlarımızı tutabiliyoruz. Onların sayesinde ezanlar okunuyor, bayrağımız gönderde. Herkesin bayramını tebrik ediyorum, Allah nice bayramlara kavuşmamızı nasip etsin.' diye konuştu.

Huzur evi sakini Ahmet İnci de ziyarete gelenlerin bayramını kutlayarak, herkesi saygı ve sevgiyle takdir ettiğini kaydetti.

İnci, 'Birimizin derdi, hepimizin derdi. Allah birliğimizi bozdurmasın. Bozan, bozmaya çalışan hainleri de kahrı perişan eylesin.' dedi.

Kaynak: AA