AK Parti Van İl Başkanı Soğanda, Gazetecilerle Buluştu

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, gazetecilerle iftar programında bir araya geldi.

Kentte yer alan bir otelde gerçekleştirilen iftar programında konuşan Başkan Soğanda, ramazan ayında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti teşkilatı olarak sürekli alanlarda, halkla bir arada olduklarını belirten Soğanda, 'Teşkilat olarak ramazan ayı boyunca elimizden geldiğince halkımızla birlikte olduk. Onların dertlerini dinledik, sıkıntılarına ortak olduk. İhtiyaç sahiplerine yaklaşık 36 bin kopun ve paket dağıtımını gerçekleştirdik. 28 bin aileye ulaştık ve bu sürecimiz bayramdan sonrada devam edecek. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Soğanda, şöyle konuştu:

'AK Parti icraatlarının ülkemize, bölgemize ve ilimize daha çok gelmesi açısından birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Eski teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımızın yanında özellikle halkın her kesimiyle basın mensupları, kanaat önderleri, STK temsilcileriyle birlikte omuz omuza vererek memleketimizi daha ileriye götürmenin yollarını aramalıyız. Bu çerçevede bizler elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Bu duygularla bayramın bölgemizdeki, Ortadoğudaki ve dünyadaki kardeşliğin uyanışına vesile olmasını diliyor, İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı, bayramların ruhuna uygun bir şekilde barış ve huzur içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum.'

Kaynak: AA