Şehit Çocuğu Eymen'in Buruk Doğum Günü Kutlaması

Adıyaman Valisi Abdullah Erin'in eşi Gülhan Erin, şehit çocuğu Muhammed Eymen için düzenlenen doğum günü programına katıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, yaklaşık bir yıl önce Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç'ın bir yaşına giren oğlu Muhammed Eymen için doğum günü programı düzenlendi.

Vali Erin ve eşi Gülhan Erin de programa katılarak, şehit ailesini bu anlamlı ve mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Muhammed ve annesi Ceyda Eymen'in şehidin en kıymetli emaneti olduğunu ifade eden Erin, aziz şehitler ve kahraman gazilerin emanetleri olan ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

'Şehidimizin oğlu Muhammed Eymen'in doğum günü olduğunu öğrendik ve bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayarak, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdik. Minik Muhammed'e sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Şehitlerimizin emanetlerini en iyi şekilde koruyacağız. Onların boyunlarını büktürmeyeceğiz. Vatanın mukaddesatı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kahraman gazilerimize ise sağlık ve uzun ömürler diliyorum.'

Şehit Uzman Çavuş Kılınç'ın eşi Ceyda Kılınç'ın kendi evlerinde düzenledikleri kutlamaya İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy'un eşi Ünzile Atasoy, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulaların eşi Fatma Kulalar, İl Emniyet Müdürü Metin Alper’in eşi Kezban Alper ve şehidin akrabaları katıldı.

Kaynak: AA