Hakkarili Çocuklara Bayram Hediyesi

HAKKARİ – Hakkari Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla yetim, öksüz ve yardıma muhtaç aile çocuklarına giysi yardımında bulundu.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce belirlenen 265 yetim ve öksüz ile 220 yardıma muhtaç çocuğa bayramlık giysi hediye etti.

Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet Akif Bildirici çocuklara hediyelerini kendi elleri ile verdi.

Başkan Epcim, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram günü çocukların gülümsemesine ortak olabilmek, onarın ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve yanlarında olduklarını hissettirebilmek için kıyafet desteğinde bulunduklarını söyledi.

Epcim, 'Mübarek Ramazan ayının sonunda bizleri bekleyen bayram sevincinde yetim, öksüz ve yardıma muhtaç çocuklarımızı unutmayıp, bayram günü çocuklarımızın gülümsemesine ortak olabilmek, onarın ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek için çocuklarımıza kıyafet desteği sunduk. Burada yetim, öksüz ve yardıma muhtaç çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bu mutluluğa emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Bayramlık kıyafetlerine kavuşmanın sevincini yaşayan çocuklar Başkan Epcim'e teşekkür etti.

Kaynak: AA