LASİAD Muş'ta İftar Proğramı Düzenledi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Laleli Sanayici İşadamları Derneği (LASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Geleneksel iftar programını gerçekleştirmek üzere kente LASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca ve beraberindekiler Başkan Asya'ya teşekkür etti.

Her yıl ramazan ayında farklı şehirlerde iftar programları düzenlediklerini belirten LASİAD Başkanı Eyyüpkoca, 'Geleneksel olarak yaptığımız iftar programımızı bu yıl Muş'ta yapmaya karar verdik. Muş halkının yoğun bir ilgisi ile karşılaştık. Muhteşem bir katılım vardı. Bu da bizleri ziyadesi ile sevindirdi. Tabi bu organizasyonda en büyük desteği sizlerden aldık. Katkılarınızdan dolayı size ve Muş Belediyesi'nin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Feyat Asya da çıkar gözetmeksizin, sadece Allah rızası için İstanbul’dan Muş'a gelerek vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan heyet üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: AA