Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı Kavşağı-Sapanca Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Temmuz'a kadar her gün 08.30-17.30 saatlerinde Ankara-İstanbul yönünde TEM Otoyolu bu kesimde trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Adapazarı Kavşağı'ndan D-100 Devlet Yolu'na yönlendirilerek Sapanca gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Susuz Kavşağı-Çeltikçi Kavşağı kesimi 0-4. kilometrelerinde köprü derz yenilemesi çalışmaları nedeniyle 22 Haziran'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden çift yönlü sağlanıyor.

Çeşmeli-İçel-Tarsus Otoyolu'nun İçel-Gözne Kavşağı-Stadyum Kavşağı kesimi 0-7. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sağ taşımanın 1. ve 2. şeritleri İçel-Çeşmeli istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım, 3. şeritten kontrollü yapılıyor.

Kaynak: AA