Tutuklanan Zanlı 7 Hırsızlık Olayının Da Şüphelisi Çıktı

Adana'da veteriner kliniğinden cep telefonu ve içinde 60 lira bulunan çantayı alıp kaçtığı iddiasıyla tutuklanan zanlının, 7 iş yerinden daha hırsızlık yaptığı belirlendi Zanlının karıştığı olaylar, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Adana'da veteriner kliniğinden cep telefonu ve içinde para bulunan çantayı alıp kaçtığı gerekçesiyle tutuklanan kişinin, güvenlik kamerası kayıtlarına göre 7 iş yerinden daha hırsızlık yaptığı tespit edildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'ndeki bir veteriner kliniğinden bir hafta önce cep telefonu ve içinde 60 lira bulunan çantayı alıp kaçtığı iddiasıyla yakalanıp tutuklanan Faruk Ö'nün başka hırsızlıklara karışıp karışmadığını tespit etmek için çalışma yaptı.

Faili belirlenemeyen hırsızlık olaylarının güvenlik kamerası kayıtlarını tekrar inceleyen ekipler, zanlının aynı ilçedeki 7 iş yerinden daha cep telefonu, para ve kol saati hırsızlığı yaptığını belirledi.

Önceki olaylarda zanlının güvenlik kamerasından eşkalinin belirlendiği ancak emniyette suç kaydı bulunmadığı için kimliğinin tespit edilemediği öğrenildi.

- İş yeri çalışanları yakalamıştı

Yeşilyurt Mahallesi'ndeki veteriner kliniğine giren bir kişi, iş yeri çalışanlarının dalgınlığından faydalanıp masanın üzerindeki cep telefonu ve içinde 60 lira bulunan çantayı alıp kaçmıştı.

İş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlık olayını son anda fark eden çalışanlar, zanlı Faruk Ö'yü vatandaşların da yardımıyla kovalamaca sonucu yakalayıp polislere teslim etmişti.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

Kaynak: AA