Marmaris Devlet Hastanesi'nde İftar

Marmaris Devlet Hastanesi bahçesinde, doktor, hemşire, hastane çalışanları ve ailelerinin yanı sıra hasta ile hasta yakınlarına iftar verildi.

Marmaris Devlet Hastanesi personeli, hasta ile hasta yakınlarıyla iftar yaptı.

Marmaris Devlet Hastanesi bahçesinde verilen iftarda, Başhekim Dr. Ahmet Mutlu Arıcı ve hastane yönetimi, davetlileri hastane kapısında gül suyu ikramıyla karşıladı.

İftara, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Marmaris Müftüsü Adnan Uğur, AK Parti İlçe Başkanı Osman Ülgen, Tapu Müdürü Hayati Çalışkan, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Töreyenler, Ahu Hastanesi Başhekimi Dr. Sahir Ökten, doktor, hemşire, hastane çalışanları ve ailelerinin yanı sıra hasta ile hasta yakınları katıldı.

Marmaris Kaymakamı Yüksel, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastane yönetiminin bütün paydaşlarını iftarda hastane bahçesinde buluşturmasının ramazanın maneviyatına çok yakıştığını söyledi.

Doktorlar başta olmak üzere bütün hastane çalışanlarının görevlerini hakkıyla yaptığını ifade eden Yüksel, güzel bir iftar yaptıklarını kaydetti.

Başhekim Arıcı ise, iki yıldır düzenledikleri iftar yemeğinin geleneksel hale gelmesini istediklerini dile getirdi.

İftarın, hastane çalışanları ile hayırseverlerin desteğiyle yapıldığı öğrenildi.
Kaynak: AA