Akdeniz Belediyesinden Evde Temizlik Hizmeti

Kanun Hükmünde Kararname ile Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Akdeniz Kaymakamı Aktaş'ın talimatıyla 65 yaş üstü vatandaşların evleri temizleniyor.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında, Kaymakam Hamdi Bilge Aktaş'ın Başkan Vekili olarak göreve gelmesinin ardından hizmetlerinde atağa geçen İçel'in Akdeniz Belediyesi, oluşturduğu ekiple 65 yaş üstü vatandaşların evlerini temizliyor.

Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilerleyen yaşları nedeniyle hareket zorluğu yaşayan ve bu nedenle ev temizliği gibi temel gereksinimlerini bile yerine getiremeyen vatandaşların evlerinin temizlenmesi için 2 ay önce çalışma başlatıldı.

Proje kapsamında 65 yaş üstü kişilerin evleri oluşturulan ekipler tarafından periyotlar halinde temizleniyor. Ekipler son olarak 65 yaşında yalnız yaşayan ilçe sakini bir kadının İhsaniye Mahallesi'ndeki evini temizledi. Evini dip bucak süpürüp silen, eşyaların tozunu alan ve camları temizleyen ekipler, ev sahibinin yüzünü güldürdü.

Evinin temizlenmesiyle büyük mutluluk yaşayan yaşlı kadın, böylesi güzel bir hizmeti sunduğu için belediye yetkililerine teşekkür etti.
Kaynak: AA