Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova İl Koordinasyon Uyuşturucuyla Mücadele ekibi, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, madde bağımlılığı ile mücadelede arzulanan hedeflere olumlu yönde katkı sağlayabilmek adına ekip, Başkan Salman ile birlikte proje tasarısı hakkında konuştu.

Çocuklar, gençler, kadınlar maddi durumu iyi olmayan ve sosyal risk altındaki gruplara yönelik çalışmalarının ele alındığı ziyarette konuşan Salman, projeyi sonuna kadar desteklediğini dile getirdi.

- Umut Merkezi̇ kursi̇yerleri̇nden yıl sonu sergi̇si̇

Yalova'da Umut Merkezleri kursiyerlerinin el emeği sergisi açıldı.

Engelsiz Kafe'de, Fevzi Çakmak Mahallesi Umut Merkezi Resim kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği ile yaptıkları karakalem, pastel boya, yağlı boya eserleri görücüye çıktı.

Aynı gün yine Halk Eğitim Merkezi'nde, Rüstem Paşa Mahallesi Umut Merkezi çini kursuna katılan kursiyerlerin çini sergisi açılışı da gerçekleştirildi.

Sergilerin açılışını, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Halk Eğitim Müdürü Sadrettin Doğan yaptı.

Başkan Salman, 'Kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimizin ve eğitmenlerimizin eline, emeğine sağlık.' dedi.

- ASKF yöneti̇mi̇nden Başkan Salman'a zi̇yaret

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Tamer Erbul ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, spora yönelik yapılabilecek çalışmalar, spor tesisleri ve spordaki son durum hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda Erbul, amatör spora verdiği destekten ötürü Başkan Salman ve Başkan Yardımcısı Halit Güleç'e plaket takdim etti.

Kaynak: AA