İş Adamı Ümit Bay, Cam Kemik Hastası Samet'e Sahip Çıktı

Hayırsever genç iş adamı Ümit Bay, cam kemik hastası Muşlu Samet Yolcu’nun tedavisini takip ederek yardım eli uzattı.

İş Adamı Ümit Bay, Cam Kemik Hastası Samet'e Sahip Çıktı
Muş’un Varto ilçesine bağlı Kumlukıyı köyünde, kırılgan kemik hastalığı olan cam kemik hastalığına (Osteogenesis imperfecta) yakalanan Muşlu küçük Samet’in yardımına hayırsever genç iş adamı Ümit Bay yetişti.

Samet Yolcu’nun cam kemik hastalığını Gazeteci Yazar Emrah Doğru vasıtasıyla öğrendiğini ifade eden hayırsever genç iş adamı Ümit Bay, hastalığı nedeniyle ayağa kalkamayan, koşup oynayamayan, ailesinin desteği olmadan dışarıya çıkamayan ve doyasıya çocukluğunu yaşayamayan Samet Yolcu’yu evinde ziyaret ettiklerini söyledi.



Bay, ziyaretlerinin çok anlamlı olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu: “Bu anlamlı ziyaretimiz ona mutluluk kaynağı oldu ve bizler de onu görüp tanıdığımız için çok mutluyuz. Tedavi sürecinde hep yanında olmaya gayret edeceğiz hem maddi hem de manevi anlamda. Burada amcaları kendisi ile ilgileniyor ama yine de zor sonuçta zor bir hastalık tedavi sürecinde çok iyi beslenmesi ve dikkat edilmesi gerekiyor. Bizler bu konuda elimizden ne geliyor ise Samet için sağlayacağız umarım hayırlı bir neticeye ulaşır ve Samet’i inşallah Muş’a yürüyerek göndereceğiz”.

Samet Yolcu ise “Hayırsever iş adamı Ümit Bay’ın yardımlarından dolayı çok mutluyum bir o kadar da çok heyecanlıyım. İnşallah tedavi olduktan sonra bende arkadaşlarım gibi koşup top oynayacağım. Bana desteklerini esirgemeyen Ümit abim ve gazeteci abim Emrah Doğru’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA