Emniyet Kemeri Uygulamasında İlginç Görüntüler Ortaya Çıktı

Adıyaman’da gerçekleştirilen emniyet kemeri uygulamasında bir sürücü, sıkışan emniyet kemerini çıkartmak için dakikalarca uğraşırken ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Emniyet Kemeri Uygulamasında İlginç Görüntüler Ortaya Çıktı
Adıyaman-Gölbaşı Karayolu Çakal Köprüsü yakınlarında Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polis ekipleri tarafından emniyet kemeri uygulaması yapıldı. Yapılan kemer uygulamasına giren araç sürücülerinin çoğunun emniyet kemeri kullandığı gözlendi. Son olarak durdurulan bir otomobilde sürücü ve yanında bulunan yolcunun emniyet kemeri kullanmadığı anlaşıldı.

Evraklarında eksik bulunmayan sürücü, emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarak emniyet kemerinin öneminden bahsedildi. Polis memuru, sürücüye emniyet kemerini takmasını söyledi.

Sürücü kendisine ait kemeri takarken yolcunun kemeri bulunduğu yerden çıkmayınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Sıkışan kemeri çıkartmaya çalışan yolcu ve araç sürücüsü dakikalarca kemeri çıkartmak için uğraştı. Arabayı aldığı günden bugüne kadar yolcu kemerinin hiçbir şekilde kullanılmadığını dile getiren sürücü Ali Yurt, bundan sonra kemer kullanacaklarını ve uygulamanın oldukça güzel olduğunu kahkahalar atarak dile getirdi.
Kaynak: İHA