Diyarbakır'da Hizmet Veren Otelden Anlamlı Yardım

Diyarbakır’da faaliyet yürüten bir otelin genel müdürü Ferman Zaman, dar gelirli 15 aileye mini bulaşık makinesi hediye etti.

Diyarbakır'da Hizmet Veren Otelden Anlamlı Yardım
Diyarbakır’da sosyal sorumluluk projeleri adı altında birçok kez engellilere ve ihtiyaç sahiplerine yaptığı desteklerle adından sıkça söz ettiren Liv Suit Otel Genel Müdürü Ferman Zaman bu kez dar gelirli ailelere sahip çıktı. Zaman, kapı kapı dolaşarak 15 adet mini bulaşık makinesini daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Zaman, “Yıllardır fakir fukaraya yaptığı yardımlarla tanınan Yılmaz Acu’ya her konuda güvenimiz sonsuzdur. Tam anlamı ile fakir kimsesizlere sahip çıkmaktadır. Bizde karınca kararınca kendisine destek olduk ve onun gösterdiği dar gelirli ailelere yardım yaparak elimizden geleni yaptık. Gerek maddi gerek manevi tüm yardımlarımızı Yılmaz Acu’nun aracılığı ile yapmaktayız. Aynı zamanda Diyarbakır Görme Engelli Derneği’ne de sözümüz vardı onu da yerine getirmiş bulunmaktayız. Bir dua bizlere yeterlidir” dedi.

Diyarbakır Görme Engelliler Spor Kulübü’nün ihtiyacı olan bulaşık makinası da karşılanırken dernek yöneticilerinden Musa Gökçeoğlu, “Ferman Zaman bey geçtiğimiz günlerde kira sıkıntımızı giderdi bizlere maddi destek oldular ve aynı zamanda bulaşık makinası sözü de vermişti. Onu da bugün getirdiler. Bu anlamlı yardımlarından dolayı sonsuz teşekkür ederi” diye konuştu.

Kaynak: İHA