Başkan Bakıcı Musapınarı'nda Başlatılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bozüyük Belediyesi tarafından Musapınarı Mevkii’nde kilit taşı ve kaldırım yapım çalışmaları başlatıldı.

Başkan Bakıcı Musapınarı'nda Başlatılan Çalışmaları Yerinde İnceledi
Musapınarı Mevkii’nde yaşayan vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine başlatılan kilit taşı ve kaldırım çalışmaları özellikle çevrede oturan vatandaşlardan tarafından memnunlukla karşılanırken, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı bölgeye gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerden bilgi alan Başkan Bakıcı, “Musapınarı yeni oluşmuş bir yerleşim yeri olarak pek çok ihtiyacı olan bir bölge. Bizler Bozüyük Belediyesi olarak ihtiyaçları tespit ederek hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için gerekli olan tüm çalışmaları yapacağız” dedi.

Mahalle sakinleri ile görüşen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bölgede incelemelerde bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi. Ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı daha sonra belediye tarafından yürütülen diğer çalışmaları incelemek üzere alandan ayrıldı.

Yapılan ölçümler ve eğim hesaplama çalışmalarının ardından greyderler ve iş makineleri ile zemin düzenlemesi tamamlanan Musapınarı’nda ekipler tarafından kaldırım yapım ve kilit taşı zemin hazırlama çalışmaları yapılıyor. Bölgede çalışmaların tamamlanmasının ardından toplamda 20 bin metrekare alan kilit taşı ile kaplanmış olacak.
Kaynak: İHA