Tarsus Belediye Başkanı Can Açıklaması

'Bizler belediyecilik hizmetlerini verirken, insanlarımızı bir araya getirmeyi, kaynaştırmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızla gönüllerimizi birleştiriyoruz'

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyecilik hizmetlerini verirken, insanları bir araya getirmeyi ve kaynaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Can, Tarsus Belediyesi ile Çamlıyayla Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği iftar programındaki konuşmasında, vatandaşlarla bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Programın, birlik ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu ifade eden Can, 'Bugün orucumuzu sizlerle birlikte açtık. Bizler belediyecilik hizmetlerini verirken, insanlarımızı bir araya getirmeyi, kaynaştırmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızla gönüllerimizi birleştiriyoruz. Sadece belediyecilik hizmetleri değil, sosyal hizmetlerle de insanlarımızı bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bugün buradaki birlik ve beraberliğimizin tüm ülkemize ve tüm İslam dünyasına yansımasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.' dedi.

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ise ramazan ayının bolluk, bereket, birlik, beraberlik ve sevgi ayı olduğunu belirterek, ramazanın tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.

Okunan ezanın ardından protokol üyeleri, vatandaşlarla iftar açtı.

Programa Can ile Tepebağlı'nın yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, CHP İçel Milletvekili Baki Şimşek ve İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da katıldı.
Kaynak: AA