Sivas'ta Ucuz Baklava Kuyruğu

Sivas’ta bir işletme baklava fiyatlarını 14 TL’ye kadar düşürünce baklava almak isteyenler saatler öncesinden sıraya girerek uzun kuyruklar oluşturuyor.

Sivas'ta Ucuz Baklava Kuyruğu
Sivas’ta bir firma Ramazan ayı dolayısı ile baklava fiyatlarında ciddi bir indirime girip sürümden kazanmayı amaçlayınca, iş yeri önünde ilginç görüntüler yaşandı. Sivaslılar kilosu 14 TL’ye düşen baklavalardan satın almak için iş yeri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Bitme ihtimaline karşı bir çok kişi satış başlamadan saatler önce iş yerine gelerek sıraya girdi. Saatlerce sırada beklediler.

Saatlerce sıra bekleyen müşteriler “Kalitesi iyi ve fiyatı çok uygun. Bu nedenle bu baklavayı tercih ettik. Aynı baklavaya iki katı fiyat ödemektense burada sıra beklemeyi tercih ettik” dediler.

İşletme sahibi Fatma Işık yaptığı açıklamada, “Kaliteli baklavayı ucuz fiyata satıyoruz. Halkımız çok beğeniyor. Bu nedenle yoğun bir ilgi var. Biten baklavanın yerine saat 18.00’de yenilerinin geleceğini söylememize rağmen saat 15.00’ten bu yana bekleyenler var. Ben bekler miydim bilmiyorum. Biz cevizli baklavanın kilosunu 14 TL’ye satıyoruz. Sürümden kazanmayı amaçladık. Satışlardan memnunuz” dedi.

Kaynak: İHA