Komşu Köyün Delisi Bir Kez Daha Güldürdü

Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET) tarafından hazırlanan ‘Komşu Köyün Delisi’ yoğun istek üzerine bir kez daha sahnelendi.

Komşu Köyün Delisi Bir Kez Daha Güldürdü
Bu yılki ilk gösterimini yıl sonu kültür sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştiren komedi türündeki ‘Komşu Köyün Delisi’ yeniden Aliağalıların karşısına çıktı. Açıkhava Tiyatrosunda sahnelenen oyun Aliağalılara kahkaha dolu bir gece yaşattı. Yoğun ilgi gören oyunu Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, eşi Özlem Acar ve başkan yardımcısı Mehmedali Özkurt tiyatroseverler ile birlikte izledi.

Psikolog, yazar ve televizyon programcısı Üstün Dökmen’in kaleme aldığı oyunu Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) Tiyatro Eğitmeni Demet Saka yönetti. İki perde halinde sahnelenen oyun izleyiciden tam not aldı. Gecenin sonunda sahneye gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ALBET oyuncularını tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti. Aliağa’da gerçek bir şehir tiyatrosunun ilk adımlarının atıldığını belirten Başkan Serkan Acar, “Oyuncularımız bu oyuna hazırlanırken ciddi bir şekilde emek sarf ettiler. Oyunun yönetmeni Demet Saka ve her biri Aliağamızın değeri oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkürü de siz değerli seyircimize etmek istiyorum. Burada sahne alan oyuncularımızı yalnız bırakmadınız. Burada tiyatro adına İzmir’e ve Türkiye’ye güzel bir ekip kazandıracağız. Bu amaca ulaşmak için en büyük etken seyircimizdir. Sizler destek verdikçe daha da büyüyeceğiz” dedi.

ASEV Tiyatro Yönetmeni Demet Saka da şöyle konuştu:

"Komşu Köyün Delisini yoğun istek üzerine bir kez daha sahneledik. Bizleri yalnız bırakmayan seyircimize ve oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Yeni sezonda da tüm tiyatro severleri ALBET’te bekliyoruz. Aramızda herkesi görmek isteriz. Çünkü biz bir aileyiz."
Kaynak: İHA