İlk 250 Büyük Firma Araştırmasında Başvurular 16 Haziran'da Sona Eriyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 20 yıldır aralıksız bir şekilde düzenlenen ‘Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’na başvurular 16 Haziran Cuma günü sona eriyor.

Kent ekonomisine ilişkin en önemli saha araştırmalarından ’Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’nda geri sayım başladı.

Firmaların 2016 yılı verileri doğrultusunda toplam net iç ve dış satış büyüklüklerine göre gerçekleştirilen araştırma, 1997 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Firmalar, www.ilk250.org.tr uzantılı internet sitesinden kendilerine verilen kurum numarası ve şifresiyle doldurdukları anket formuyla araştırmaya katılabiliyor. Araştırma için hazırlanan web sitesi de katılımcıların hata payını azaltmak ve anket doldurma süresini kısaltmak için yenilendi. Araştırma kapsamında gönderilen belgeler ve verilerin, sadece araştırma ve analiz amaçlı kullanıldığı, firmaların açıklanmasını istemediği bilgilerin ise kamuoyu ile paylaşılmayacağı bildirildi.

Bu yıl 20. kez düzenlenen ‘Bursa İlk 250 Büyük Firma Araştırması’na başvurular, 16 Haziran 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.
Kaynak: İHA