Eminevim'den İftar Yemeği

Müşterilerine ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Van’da iftar yemeği düzenledi.

Eminevim'den İftar Yemeği
Bir lokantada düzenlenen iftar programına Eminevim Türkiye Satış Müdürü Mustafa Şahin, Yönetim Kurulu üyesi Kemal Üstün, Malatya Şube Müdürü Özer Özşen, Van Şube Müdürü Ömer Oduncu, yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye Satış Müdürü Mustafa Şahin’in açılış konuşmasının ardından bir konuşma yapan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, şirket olarak Ramazan ayında düzenledikleri iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini belirtti.

Üstün, "Türkiye’nin birçok bölgesinde Ramazan iftariyelerimiz var. Müşterilerimizle, dostlarımızla, bizden ev veya otomobil alan veya ev veya otomobil almak isteyenlerle Ramazanda iftar yapıyoruz. Şu anda Türkiye’nin 20 ayrı yerinde iftarlarımız var. Ama ben Van’da olmak, Vanlılarla iftar açmak için burayı tercih ettim. Van’daki müşterilerimizle, dostlarımızla buluşmak için buraya geldim" dedi.

1991 yılından itibaren Türkiye’de çok büyük bir otomobil kampanyası başlattıklarını ifade eden Üstün, “50-60 bin kişiyi otomobil sahibi yaptık. Bunun yanında yine 105 bin kişiyi ev ve otomobil sahibi yaptık. İnsanlarımız artık ev ve otomobil almakta zorlanmıyor. Gayet kolay bir şekilde ev sahibi oluyor bunu biz bütün topluma gösterdik. 105 şubemizle de insanlarımıza, müşterilerimize hizmetimiz devam ediyor. Ayrıca Türkiye’de yine insanımıza aş, iş temini için de inşaat, enerji, tarım ve hayvancılık alanında da yatırım yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ben bu kapsamda davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Program, ev alan vatandaşlara tapu teslim töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA