Denizli'de Üst Yapı Çalışmaları

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: 'Çökmeler oluşmaması ve konforlu olması için beton üzerine asfalt yapacağız, kaldırımlarda traverten taş kullanacağız'.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentteki üst yapı çalışmalarına ilişkin, 'Çökmeler oluşmaması ve konforlu olması için beton üzerine asfalt yapacağız, kaldırımlarda traverten taş kullanacağız.' dedi.

Başkan Zolan, üst yapı çalışmalarının başladığı Ulus Caddesi'nde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Zolan, Denizli'deki üst yapı çalışmalarını, 2018 Şubat ayı içinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Denizli'de büyük bir altyapı atağı gerçekleştirerek altyapıyı modernize ettiklerini belirten Zolan, 'Şehrin birçok Mahallesi'nde bu işe giriştik. Altyapıyı tamamladık. Yapım nedeniyle yollarda bozulmalar oldu. Şimdi üst yapıyı kaldırım ve yolları yapma zamanı.' diye konuştu.

Ulus Caddesi'nden üst yapı çalışmalarına başladıklarını dile getiren Zolan, şunları kaydetti:

'Çökmeler oluşmaması ve konforlu olması için beton üzerine asfalt yapacağız, kaldırımlarda traverten taş kullanacağız. Vatandaşlarımızın çalışmalar sırasında gösterdiği sabır için teşekkür ediyorum. Yollar yeniden kapatılacak ama bu kez her şeyi düzeltmek için olacak. Burası bir iki ay sürecek. Bitirip ulaşıma açacağız. Altyapıyı yüz yıllık olarak planladık. Üst yapıda da 25-30 yıl daha asfaltlar ve beton parkelere bir daha dokunulmaz diye düşünüyorum.'
Kaynak: AA