Çan Belediyesi Çocukların Gönlünü Fethetti

Çan Belediyesi 9. Ramazan Etkinlikleri kapsamında, Atatürk Şehir Meydanı’nda düzenlenen programda yüzlerce çocuk gönüllerince geç saatlere kadar eğlendiler.

Çan Belediyesi Çocukların Gönlünü Fethetti
Çan Belediyesi tarafından düzenlenen programda, çocuklar için Hacivat - Karagöz, Sosis Balon Show, illüzyon gösterisi, Barış Manço Show Konseri ve Palyaço gösterileriyle tüm çocuk ve yetişkinler neşeli bir Ramazan akşamı geçirdi. Programa yüzlerce çocuk ve Çan Halkı katıldı.

Program, balon katlama ustası Çitlembik Ablanın, sosis balonlarla birbirinden güzel figürleri eğlenceli bir Show eşliğinde yaparak çocuklara dağıtmasıyla başladı.

Ardından Ramazan etkinliklerinin vazgeçilmezi Hacivat ve Karagöz’ün güldürücü mizahları ve çocuklarla oynanan oyunlarla devam etti. Türkiye’nin en iyi illüzyonistlerinden Erkan Obüs’ün jonklör, illüzyon ve ateş gösterilerini meraklı gözlerle izleyen çocukların şaşkınlıkları objektiflere yansıdı. Birbiri ardına yapılan sahne şovlarında her biri heyecanla izlenirken, gösteriler hem çocukların, hem büyüklerin ilgi odağı oldu. Sesi, görünümü ve sahne performansıyla adeta gerçek bir Barış Manço konserinde olduğunuz hissini yaşatan Alper Dinçer, büyük küçük tüm izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Gösteride artık bir klasik haline gelmiş şarkılarıyla Barış Manço’nun hatırası yad edildi. Eğlencenin ritminin hiç düşmediği gösterilerle, unutulmaz bir gece yaşanmış oldu.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, “İnsan hayatının en önemli ve en masum zamanıdır çocukluk yılları. İnsan hep çocukluk yıllarını özler ya en çokta, biz de onun için çocuklarımıza güzel hatıralar bırakmak istiyoruz. Manevi değerlerinin yanında, bizim için Ramazanın bir takım gelenekleri de var, bizler de eskinin Ramazanlarını günümüze taşımak istiyoruz ve bunun için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu meydanların her programda dolup taşmasından da anlaşıldığı üzere biz amacımıza ulaşıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA