Ardahan Arıcılar Birliğinden Teşekkür

Ardahan Arıcılar Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, Ardahan çiçek balının patent almasına ilişkin, 'Bize bu süreçte destek çıkan herkese teşekkür ediyoruz.' dedi.

Evliyaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce Ardahan çiçek balının Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) tarafından tescillenmesinin kendileri için tarihi bir olay olduğunu ifade etti.

Ardahan'a ait çiçek balın artık markalı olduğunu, bundan sonra piyasadaki durumunun eskisi gibi olmayacağını belirten Evliyaoğlu, şunları kaydetti:

'Bu konuda başta Sayın Valimiz İbrahim Özefe, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, ATSO Başkanımız Çetin Demirci olmak üzere herkese birliğim ve Ardahanlı arıcılar adına çok çok teşekkür ediyorum. Özellikle katkı sunanlar teşekkürü hak etti. Bize bu süreçte destek çıkan herkese teşekkür ediyoruz.'

Ardahan balının bundan sonra çok daha kolay pazar bulacağına inandığını belirten Evliyaoğlu, Ardahan arıcılığı için patentin tarihi bir olay olduğun, bu nedenle katkı sunanların teşekkürü hak ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA