Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ilçesinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yoğun yağmurun hasara yol açtığı Rumeli Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Albayrak, sel dolayısıyla oluşan hasarın en kısa zamanda giderileceğini ifade etti.

Albayrak'ın Çorlu ilçesinden sonra Çerkezköy ve Ergene ilçelerine geçerek buralarda da incelemeler yaptı.

- Kızıltıltoprak'tan şehit ailelerine ziyaret

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaymakam Kızıltoprak, şehit polis memuru Şaban Ceylan ve şehit piyade er Aziz Sağlam'ın ailelerini ayrı günlerde ziyaret ederek, birlikte iftar yaptı.

Kızıltoprak, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, ramazan ayınının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, 'Bu mübarek ayda şehit ailelerimizle birlikte iftar yapmak istedik ve bunu gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyorum.' ifadelerini kullandı.

- Ergene'de yol yapım çalışmaları

Ergene ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, ulaşım konusuna büyük önem verildiği ve ilçede yol yapım çalışmalarına hızla devam edildiği belirtildi.

Ergene halkının her zaman hizmetin en iyisini hak ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisini, en güzelini almayı hak ediyor. Belediyemizin her yerine hizmet götüreceğiz. Yulaflı'dan Ulaş’a Esenler’den Velimeşe’ye Cumhuriyet’ten Vakıflar Mahallesi’ne kadar birçok mahallemizde asfaltlama ve kilit parke çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bunlarla da kalmayıp yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz.'

Kaynak: AA