Kartepe Belediyesi'nden Sıcak Bir Yuva

Kartepe Belediyesi Acısu Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileyi, Ramazan ayında sıcak bir yuvaya kavuşturdu.

Kartepe Belediyesi'nden Sıcak Bir Yuva
Yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazanda da vatandaşların yardımına koşan Kartepe Belediyesi, bu kez de Duran ailesini mutlu etti. Yapılan sosyal inceleme sonucunda herhangi bir geliri olmadığı tespit edilen Duran Ailesi için harekete geçen belediye ekipleri, prefabrik tek katlı bir evin temeli atarak tamamlanan evi eşyaları ile birlikte aileye teslim etti. Ramazan ayında yeni yuvalarına kavuşan Duran Ailesi anahtarlarını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in elinden aldı. Evin teslimatının ardından aileye konuk olan Başkan Üzülmez’e AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile Sosyal Yardımlar Müdürlüğü çalışanları da eşlik etti.

Zekai Duran ve Ailesi’nin mutluluğuna ortak olan Başkan Üzülmez, “Barınma Hakkı en temel insan haklarının başında gelmektedir. Biz Kartepeli vatandaşlarımızın yaşamlarını ve temel ihtiyaçlarını etkileyen olumsuzlukları giderebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim için vatandaşımızın yaşam standardına katacağımız artılar, bir belediyecilik hizmetinden öte insanı görevimizdir. Cumhurbaşkanımızın Belediye Başkanlığı döneminden aldığımız feyz ile milletimize hizmet etmeye ve onların yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yepyeni evi ve yeni eşyalarıyla buluşan Duran Ailesi de yeni bir hayata kavuşmalarına vesile olan Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez ‘e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA