Başarılı Öğrenci Altınla Ödüllendirildi

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan Karaveli Köyü Ortaokulu öğrencisi Zeynep Özdemir'i çeyrek altınla ödüllendirdi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda düzenlenen törende konuşan Sorgun Belediye Başkanı Şimşek, ilçede eğitim başarı seviyesinin her geçen yıl daha da yükseldiğini söyledi.

İlçe merkezinin yanında köy okullarında da başarının arttığını ifade eden Şimşek, 'Karaveli köyümüzde eğitim gören öğrencimiz TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak önemli bir başarı elde etmiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.' dedi.

Belediye olarak yapılan tüm başarılı çalışmaları desteklediklerini belirten Şimşek, 'Öğrencimizi motive etmek, diğer öğrencilerin de Zeynep'i örnek almasını sağlamak için ödüllendirmek istedik. Kendisini tekrar kutluyorum.' diye konuştu.

Ödül törenine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zeynep Özdemir'in Sorgun'da ilk kez bir köy okulundan TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplama başarısını gösteren öğrenci olduğunu söyledi.

Ekinci, Zeynep'in köy okullarında da başarı elde edilebilineceğini gösterdiğini vurgulayarak, 'Zeynep'in isteyerek ve düzenli çalışması bu başarıyı getirmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarısının devamını diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Daha sonra Başkan Şimşek, Zeynep Özdemir'i çeyrek altınla ödüllendirdi.

Kaynak: AA