Konyaaltın'da Ramazan Etkinlikleri

Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinliklerinde sanatçılar konser verecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ramazan ayının bölgede huzur içinde geçmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığı, geleneksel ramazan etkinlikleriyle sanatçıların vatandaşla buluşacağı belirtildi.

Konyaaltı Belediyesi ramazan ayı etkinliklerinin cuma günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda Türk Sanat Müziği sanatçısı Zekai Tunca'nın konseriyle başlayacağı ifade edildi.

Etkinlerde, Ali Çakar, Nihat Akçer, Nursaç Doğanışık, Çiğdem Gürdal, Nuray Hafiftaş ve İbrahim Can'ın da konser vereceği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlenecek tüm konserlerin saat 21.00'de başlayacağını dile getirdi.

Ramazan'da geleneksel eğlencelerin, yarışmaların, gösterilerin ve konserlerin düzenleneceğini aktaran Böcek, 'Ramazan coşkusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşayacağız. Her yıl düzenlediğimiz etkinliklere halkımız yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda bu şenliklerimiz büyüyerek devam edecek.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA