Kartepe Beyazgül Caddesi Asfaltlandı

Kartepe’de alt yapı sorunu kalmayan bölgelerde asfalt serimlerini aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ekipler Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Beyazgül Caddesini de sıcak asfalt sererek ulaşıma açtı.

Kartepe Beyazgül Caddesi Asfaltlandı
Kartepe Belediyesi, Çuhane Caddesi ile Nazım Demirci Caddelerini birbirine bağlayan ve bölgenin ulaşım yükünü çeken Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Beyazgül Caddesi üzerinde üst yapı düzenlemesi kapsamında asfalt çalışması yaptı. Alt yapı çalışması tamamlanan caddeyi şık ve güvenli bir hale getirmek amacıyla başlatılan üst yapı iyileştirmesi düzenlemelerinde ekipler, 900 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergahta kendi ekip ve ekipmanları ile çalıştı. Asfalta hazırlık kapsamında ekipler Beyazgül Caddesine Plent Miks Temel serimi gerçekleştirdi. Üst yapı düzenlemelerini güzel havalarla birlikte ivme kazandıran belediye ekipleri güzergaha bin 500 ton sıcak asfalt sererek trafiğe açtı.

Hızlı ve planlı bir sistem ile Kartepelileri şık ve güvenli yollarla buluşturan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Beyazgül Caddesi ardından diğer güzergahları da günümüz koşullarına uygun hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor.
Kaynak: İHA