GAÜN'de Okutman Metin Kadıoğlu'na Vefa Günü

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yabancı Diller Yüksekokulunda 32 sene hizmet ettikten sonra emekli olmaya karar veren Okut. Metin Kadıoğlu için GAÜN Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde yemek verildi.

GAÜN'de Okutman Metin Kadıoğlu'na Vefa Günü
Yemekte konuşan GAÜN Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emrah Cinkara Okut. Metin Kadıoğlu’nu hep güler yüzü, öğrencisine karşı her zaman sorumlu tutumu ve mesleki sorumluluklarına karşı azami dikkatiyle tanıdıklarını, kendisinden her zaman destek ve dostluk gördüklerini söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Cinkara, “En önemlisi de Metin hocamızdan tarih süzgecinden bizlere gelen Milli değerlerimize bağlılığı ve vatan sevgisini gördük. Bugün kendisine veda için toplandık ama eminim ki bu zamana kadar bahsettiğim özelliklerini çevresindekilere ve özelliklede öğrencilerine anlatan, anlatmakla kalmayıp yaşayarak örnek olan Metin hocamız bundan sonra da aynı şekilde devam edecek ve her nerede olursa insanlara bu özellikleri ile dokunacak. Hocamıza ve ailesine sağlıklı, huzurlu mutlu bir emeklilik hayatı diliyoruz” dedi.

Gerçek dostluğu yakalamanın iki yolu olduğunu kaydeden Okutman Metin Kadıoğlu, bunlardan ilk önemli olanının sevgi sonrakinin ise tolerans olduğunu kaydetti.

İki gönemli unsurun gerçek anlamda uygulanması halinde dostluğun ve sevginin daha da güzel yürüyeceğinden emin olduğunu vurgulayan Kadıoğlu, konuşmasının devamında ise "Güzel günleri de paylaşmak çok önemli çünkü mutluluğunuzu yalnız yaşadığınızda da bir anlamı olmuyor. Onu da paylaşınca daha mutlu oluyor insan. Bu yıllar içinde arkadaşlarımı kırmamaya çok dikkat ettim. Sıkıntılarımı yüzüme yansıtmamaya çalıştım. Bu bölümde çalışan tüm arkadaşlarımı gerçek anlamda çok saydım ve çok sevdim. Bunu lütuf olsun diye söylemiyorum çünkü sizler yani benim arkadaşlarım buna layık insanlar. Bende her zaman sizlerden sevgi ve saygı gördüm kusura bakmayın bu kadar övünmeme izin verin. Bir insan için gurur ve onur daha ne kadar olur bunu bana nasip ettiniz bir kez daha teşekkür ederim sizlere. İnsanın arkadaşlarından her zaman kendisi için iyi dilekler duyması, iltifatlar duyması güler yüz görmesi ne kadar gurur ve onur verici biliyor musunuz? İşte sizler bana bunu yaşattınız bu nedenle buradan gittiğimde arkamda güzel anılar güzel sedalar güzel konuşmalar bırakarak gideceğimden o kadar eminim ki ne mutlu bana. Ben varsa hakkımı helal ediyorum sizlerinde hakkınızı helal etmenizi diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yemeğe katılan akademik ve idari personel tarafından Kadıoğlu’na plaket ve hediye takdim edildi.
Kaynak: İHA