Ak Parti Nilüfer'den 'Ahde Vefa'

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, geçmiş dönemlerde görev yapan parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile vefa yemeğinde bir araya geldi.

Ak Parti Nilüfer'den 'Ahde Vefa'
Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde geçmiş dönem yöneticileri ve teşkilat mensupları bir araya geldi. Bol bol sohbet eden ve hasret gideren Ak Parti’ye gönül verenlere seslenen AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, “İlçe teşkilatı olarak bu ramazan ayında Türkiye için zor zamanlarda elini taşın altına koyan her kademeden yöneticilerimize, meclis üyelerimize ve ilçe teşkilatı üyelerimize teşekkür ediyoruz. Ülkemizin ve partimizin bugünlere gelmesinde katkısı olan tüm dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Aydınlık yarınlara hep birlikte koşacağız” dedi.

Referandumun ardından Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini söyleyen Başkan Çolak, “İnşallah çok güzel günler bizi bekliyor. Ülkemiz çok zorlu süreçleri geride bıraktı. Ancak etrafımız hala ateş çemberi. Bu çemberin içerisinde ezelden gelip evvele kadar veren bir milletin torunları olarak ayakta duruyoruz. Sadece Türkiye sınırlarında değil, tüm İslam aleminin umudu olarak vazife üstlendik. Hakikaten zor bir görevimiz var. Şu anda bizler bayrağı devralmış ilçe teşkilatı olarak sizlerlerden tek isteğimiz her zaman bizimle birlikte yürümenizdir” ifadelerini kullandı.

Nilüfer’de büyük bir zafere imza atacaklarını vurgulayan Çolak, "Bunun sinyallerini de alıyoruz. Nilüfer halkına vereceğimiz en net mesaj, birlik ve beraberliğimizi bugün olduğu gibi hep diri tutmaktır. İşte o zaman Nilüfer’deki çarpık yönetim zihniyetinin varlığına son vermiş olacağız. Nilüfer’de bu anlayışı bitirmek boynumuzun borcu. Hedefimize 2019 yılında Allah’ın izniyle kavuşacağız” dedi.

Kaynak: İHA