Adıyaman Belediyesi İçme Suyu Boruları Değiştirdi

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Bulvarında Şubat ayında başlatılan içme suyu şebeke hattı değişim çalışması tamamlandı.

Adıyaman Belediyesi İçme Suyu Boruları Değiştirdi
Şehrin birçok noktasında önemli çalışmalara imza atan Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM), Şubat ayı içerisinde Atatürk Bulvarı kuzey servis yolunda başladığı içme suyu şebeke hattı değişim çalışmasını tamamladı. Atatürk Bulvarı’nın doğu kısmında başlayıp kuzey servis yolunun tamamını kapsayacak şekilde karayolları kavşağına kadar devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren ASKİM Müdürü Emre Özdal, yaklaşık 8 kilometrelik bir alanda yenileme çalışması yapıldığını dile getirdi. Müdür Özdal, “Atatürk Bulvarı kuzey servis yolunda mevcutta bulunan 150’lik asbest hatları, 350’lik PVC hatlarla revize ettik. Yaklaşık 8 kilometrelik bir alanda yenileme çalışması yapan ekiplerimiz, 350’nin üzerinde evsel bağlantı, 70’in üzerinde de sokak bağlantısı gerçekleştirdi. Personel ve malzeme gibi tamamı belediyemizin öz kaynakları kullanılarak gerçekleştirilen bu yatırımın maliyeti 4 milyon 500 bin TL’dir. 3 ay gibi kısa bir sürede bu çalışmayı tamamlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ASKİM tarafından Atatürk Bulvarı kuzey servis yolunda gerçekleştirilen içme suyu şebeke hattı değişimi çalışmasından hemen sonra kolları sıvayan Adıyaman Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, kuzey servis yolunda bozulan kısımları asfaltladı.
Kaynak: İHA