AK Parti Denizli Milletvekili Özkan Açıklaması

'(Cumhurbaşkanımız) İnşallah 21 Mayıs'ta AK Partimizin genel başkanı olacak ve Türkiye şaha kalkacak'.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 21 Mayıs'ta AK Parti'nin genel başkanı olacağını ve Türkiye'nin şaha kalkacağını söyledi:

Çal ilçesine bağlı Akkent Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Özkan, 21 Mayıs'ta yapılacak AK Parti olağanüstü genel kuruluyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Olağanüstü kongrede genel başkanlık seçimi yapılacağını ifade eden Özkan, şunları söyledi:

'21 Mayıs'taki olağanüstü kongrede hem genel başkan hem parti MKYK'mız hem de partinin tüm yönetim kademesinin seçiminin gerçekleştirilmesini öngörüyoruz. Artık Türkiye eski Türkiye olmayacak. 16 Nisan'da yüce milletimiz, milli irademizin üzerindeki tüm kirli elleri, terörü, darbeyi sandığa gömdü. Artık yeni Türkiye'yi, büyük Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu sistemi, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması, hedeflerine yol açması, tüm sorunların çözülmesi ve daha güçlü bir Türkiye'de huzur içerisinde, bir ve beraber olmamız için geliştirdik. Artık daha güçlü ve aydınlık bir gelecek bizleri bekliyor. 2019 yılında, bu sistem değişikliği ilk meyvelerini verecek. Aslında şimdiden meyvelerini vermeye başladı. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hiçbir zaman gönül bağını koparmadığı, aşkı, tutkusu, sevdası olan partisine, yuvasına resmen üye oldu. İnşallah 21 Mayıs'ta AK Partimizin Genel Başkanı olacak ve Türkiye şaha kalkacak.'

Halk oylamasında milletin yüzde 85'in üzerinde bir katılımla iradesine sahip çıktığına işaret eden Özkan, 'Türkiye'nin güçlenmesini ve büyümesini istemeyen Batı'nın 'hayır'a nasıl destek verdiğini gördük. Bir taraftan ekonomiyle darbe vurmaya çalıştılar, bir taraftan terörü desteklediler, ama bu millet 16 Nisan'da şunu söyledi: Bu millet kendi kararını kendisi verir, kendi göbek bağını kendisi keser.' dedi.
Kaynak: AA