AK Parti Keşan İlçe Başkanı Boyalık Açıklaması

'Cumhurbaşkanımızın partiye dönmesinden dolayı herkes sevinçli ve mutlu'.

AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, 'Cumhurbaşkanımızın partiye dönmesinden dolayı herkes sevinçli ve mutlu' dedi.

Başkan Boyalık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partinin başına 21 Mayıs'ta geçeceğini ve AK Parti'nin daha büyük bir enerji yakalayacağını belirtti.

Boyalık, şunları kaydetti:

'Partimizin azalmayan bir enerjisi var. Bu enerjiyi de biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan alıyoruz. Onun çizdiği bir siyasi felsefeyle AK Parti yoluna devam etmektedir. Bu çizgi asla değişemez. Millete yapılan hizmet asla yetmez ve daha fazla hizmet yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Her hizmetin daha iyisini yapacağız. AK Parti olarak, ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler de Yeni Keşan için ilerliyoruz.'

Boyalık, Keşan’a yapılması istenen yatırımlardan olan Yaşlı Rehabilitasyon Bakım ve Huzurevi ile Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temelinin en kısa sürede atılacağı yönünde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’dan bilgi aldıklarını, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş’le görüşerek OSB’nin kısa sürede tamamlanacağı bilgisini aldıklarını kaydetti.

Maliye Bakanı Naci Ağbal ile yaptıkları görüşmede de hazine arazilerinin fakir ve topraksız vatandaşlara dağıtımı konusunu dile getirdiklerini aktaran Boyalık, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partiye dönmesinden dolayı herkes sevinçli ve mutlu.' dedi.

,
Kaynak: AA