İletişim Fakültesi Öğrencilerinden 'Hayallerin Peşinden Gitmek Ya Da Gidememek' Söyleşisi

Ömer Halisdemir Üniversitesi iletişim fakültesi öğrencileri ‘Hayallerin peşinden gitmek ya da gidememek’ adlı söyleşi düzenledi.

İletişim Fakültesi Öğrencilerinden 'Hayallerin Peşinden Gitmek Ya Da Gidememek' Söyleşisi
Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa Reklamcı- Yazar Şevket Dedelioğlu, Yalova Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Candan Dedelioğlu, İletişim Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programa konuşmacı olarak katılan Reklamcı- Yazar Şevket Dedelioğlu’nun biyografisi okundu.

Biyografisinin okunduktan sonra katılımcılara hayallerin sanatlara göre belirlendiğini söyleyen Reklamcı- Yazar Şevket Dedelioğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Bizleri neler mutlu ediyor ise mesleklerimizi onlara göre seçmeliyiz. Hayallerimizin peşinden gitmek bizlere dünyadaki mutlulukları tattırmış olacaktır. Hedeflerimizi çekerken bizlere heyecan veren seçeneklerimizi bunlar doğrultusunda göz önünde bulundurmak zorundayız. Bu maddeler meyirli olmak, iradeli olmak, ümitli olmak ve inanmaktır. Hayal kurmaktan korkmayınız. Her zaman büyük hayalleriniz olsun ki hayallerinizin peşinden gidebilesiniz."

Söyleşi öğrencilerin sorular sormasının ardından çiçek taktimi ve plaket sunumu ile sona erdi.
Kaynak: İHA