Sındırgı'da İhtiyaç Sahiplerinin Evleri Temizleniyor

Sındırgı ilçesinde muhtarlık tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evleri belediye ekipleri tarafından temizleniyor.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda, muhtarlıkların aracılığıyla vatandaşların ihtiyaçlarına göre erzak, kıyafet, ilaç yardımlarının yanında ev temizlikleri de gerçekleştiriliyor.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, özellikle Ramazan ayı içerisinde bayram öncesi yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizliklerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Temizlik çalışmalarının yanında duruma göre tadilat yaptıklarını da ifade eden Yavaş, şunları kaydetti:

'Ramazan birlik, beraberliğin, kardeşliğin ve paylaşmanın güzelliğini bizlere yaşatan bir aydır. Tüm vatandaşlarımıza bizler de yardım elimizi uzatıyoruz. Özellikle yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Ev temizliklerinden diğer ihtiyaçlarına kadar belediyemiz tarafından gerçekleştiriyoruz. İnsana dokunmak yol yapmaktan daha onurlu ve hayırlıdır. Bizler de normal belediyecilik sistemini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı gibi sosyal belediyecilik sistemi ile değiştirerek, rutin belediye hizmetlerinin yanında vatandaşlarımızın refahını yükseltecek, onların gönlüne dokunacak işler yapmayı sürdürüyoruz. Onların dualarına nail olmak, mutlu olduklarını görmek bizleri de gururlandırıyor. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.'

Belediyenin yapmış olduğu hizmetten memnun kalan vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti.

Kaynak: AA