Proje Yarışmasında 7 Aralık Üniversitesi Öğrencileri Birinci Oldu

Üniversitelilerarası Yaşam Kalitesi Proje yarışmasında büyük ödülü, "Huzurevim Kilis" projesiyle ile Kilis 7 Aralık Üniversitesinin oldu.

Proje Yarışmasında 7 Aralık Üniversitesi Öğrencileri Birinci Oldu
Türkiye Kalite Derneği’nin (KalDer) katkılarıyla düzenlenen, yaşam kalitesi konusunda farkındalık oluşturmak, düşünce ve çözüm üretimi sağlamak amacıyla Türkiye genelindeki üniversitelilerin katılımı ile gerçekleşen Üniversitelilerarası Yaşam Kalitesi Proje yarışmasında büyük ödülü “Huzurevim Kilis” projesiyle Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencileri kazandı. 58 üniversitenin katılımıyla 259 projenin yarıştığı programda ’Huzurevim Kilis Projesi’ ile 7 Aralık Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı öğrencileri Mehmet Seyid Korkut ve Mehmet Ergin yarışmada Türkiye birinciliği ile “Eğitim ve Yaşam Kalitesi” kategori birinciliğini kazandı. Öğrenciler elde ettikleri başarının mutluluğunu paylaşmak için bölüm akademisyenleri ile birlikte Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’u makamında ziyaret ettiler. Rektör Karacoşun da bu anlamlı başarıya imza atan öğrencileri ve bölüm akademisyenlerini kutlayarak onlara çalışmalarında başarılar diledi.

Huzurevim Kilis Projesi kapsamında, 7 Aralık Üniversitesi kampüsü içerisinde Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi açılarak üniversitede bulunan Yaşlı Bakımı Bölümü öğrencileri için uygulama sahası oluşturulması ve yaşlı bireylerin bakımlarının profesyonel bir şekilde sağlanması hedefleniyor.
Kaynak: İHA