Meriç Nehri Kenarında Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Edirne Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit ailelerine, gazi ve yakınlarına Meriç Nehri kenarında iftar yemeği verildi.

Meriç Nehri Kenarında Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar
Meriç Nehri kenarında bulunan Lalezar Tesisleri’nde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından verilen iftar yemeğine, Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkan Vekili Çiğdem Gegeoğlu, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kamuran Ersan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, Edirne Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İsmailoğlu, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Akşam ezanının okunması ile birlikte açılan oruçların ardından, il müftülüğü görevlisi tarafından şükür duası yapıldı. İftar programında bir konuşma yapan Edirne Valisi Günay Özdemir, “Özellikle şehit ailelerimiz, gazilerimiz, yakınları ve Edirne’nin bütün taraflarıyla hep beraber yine buradayız. Daha önce burada olduğumuz gibi inşallah bundan sonra da yine aynı şekilde bu birlik ve beraberliğimizi yine devam ettireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA