Büyüklü Anadolu Lisesinden BAL Şenliği

Samsun Maarif Hareketi kapsamında Büyüklü Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen BAL şenliği yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleştirildi.

Büyüklü Anadolu Lisesinden BAL Şenliği
Büyük beğeni toplayan Büyüklü Anadolu Lisesi BAL şenlikleri geleneksel olarak her yıl bahar döneminde gerçekleştirileceği bilgisini veren Büyüklü Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Salbaş, "Öğrencilerimizin yapmış olduğu ürünleri sergilediğimiz sergimiz ve şiir dinletimizi her yıl bahar ayında geleneksel olarak yapacağız. Etkinliğimiz bu yıl olduğu gibi bu yıldan sonrada bölgenin yöresel yemeği olan keşkek ikramı eşliğinde yapılacak. Özellikle öğrencilerimizin yapmış olduğu bir birinden güzel ve özel eserlerin sergilendiği serginin ardından düzenlenen şiir dinletisi izleyenler tarafından çok beğenildi. Duygu yüklü programın ardından davetliler ve misafirler sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgiler” dedi.

Samsun Maarif Hareketi kapsamında Büyüklü Anadolu Lisesinin BAL şenlikleri adı altında düzenlediği bilim ve resim sergisi ile şiir dinletisi programı Tekkeköy İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadullah Kalaycı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Küçük, okul müdürleri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA