Vali Güzeloğlu Nuh Çimento İftarına Katıldı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Nuh Çimento Yönetim Kurulunun düzenlediği iftara katıldı.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nuh Çimento Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen programda Güzeloğlu, Nuh Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, CEO Kamil Gökhan Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İftar yemeğinin yenmesi ve İl Müftüsü Yusuf Doğan'ın yaptığı iftar duasıyla başlayan programda konuşan Güzeloğlu, Nuh ailesinin ticari bir işletme ve ekonomik kuruluş olmasının yanı sıra özellikle içerisinde bulunduğu ve çevresiyle bütünleştiği Kocaeli'de çok hayırlı, anlamlı, yapıcı eserlere imza attığını kaydetti.

Nuh ailesinin eğitim başta olmak üzere kent ile ülke için sosyal ve beşeri kalkınmada ciddi katkılar sunduğunu ifade eden Güzeloğlu, 'Aslında zenginlik budur. Zenginlik, sadece sahip olmak, onu sıkı sıkıya korumak değil, zenginlik, evimizde, elimizde ne varsa paylaşmakla olur. Esas zenginlik paylaşmaktır. Bu bir maddi varlık olabilir, bir bilgi olabilir. Bu mübarek ramazan akşamında orucun anlamını böyle düşünmek lazım.' değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmanın ardından Bilgin, Güzeloğlu'na Nuh Çimento Fabrikasının 51'nci kuruluş yıl dönümü için özel basılan kitabını takdim etti.

Kaynak: AA