Kırşehir Belediyesi Geleneksel İftar Programları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 5 farklı mahallede iftar programları düzenleyerek vatandaşlara ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak ramazan ayı hazırlıklarını tamamladıklarını ifade ederek, geleneksel hale getirdikleri mahalle iftarlarına devam edeceklerini dile getirdi.

Ramazan ayı boyunca iftarı 5 ayrı mahallede vatandaşlarla açacaklarını aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

'Ramazan iftarlarımız belirli mahallelerimizde de olacak. Böylelikle 5 mahalledeki vatandaşlarımıza ulaşacağız. Bunların yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, yaşlılarımızla da iftar programları düzenleyeceğiz. Bu ay içinde hastanede kalan vatandaşlarımızı da ziyaret ederek onların yalnız olmadığını hep onların yanında olduğumuzu göstereceğiz. Ayrıca Kur'an kurslarındaki öğrencilerimizi ve esnaflarımızı da ziyaret edeceğiz. Kadir Gecesi programımızı Ahi Evran Cami'sinde gerçekleştireceğiz. Caminin önünde mevlit ve Kur'an-ı Kerim tilaveti programı yapacağız. Bu ramazanda da titizlikle hazırladığımız programlarımıza, genç, yaşlı, kadın erkek bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum.'

Kaynak: AA