15 Temmuz Darbe Girişimini Resimlerle Anlattılar

Turgutlu ilçesinde Şehit Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu öğrencileri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'nın 15 Temmuz'daki darbe girişimini yapmış oldukları resimlerle anlattılar.

Okul Müdürü Mehmet Taşçı, Öğretmen ve Öğrencilerinin yapmış oldukları çalışmalardan dolayı gurur duyduklarını belirterek, 'İnşallah geleceğimiz olan bu gençlerimiz, ülkemizi, bayrağımız ve islam coğrafyasını hainlerin eline teslim etmeyecekler. Genç, duyarlı kardeşlerimizi ve öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum.' dedi.

Resim Öğretmeni Emine Küçükakşit, yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimini görsellerle anlatarak öğrencilere aktardıklarını söyledi.

Hain darbe girişimini öğrencilerle ile zaman zaman derslerde konuştuklarını ve öğrenciler darbeden anladıklarını resimlere yansıttıklarını belirten Küçükakşit şöyle konuştu:

'Öğrencilerimize sene sonunda resim sergisi açacağımızı ve herkesin özgün bir şekilde herhangi bir konuya bağlı kalmadan resim yapmasını söylediğimde, bu resimleri yaparak bizlere getirdiler. Öğrencilerimizin ülkemize ve demokrasimize karşı gerçekleştirilen darbe girişimine duyarsız kalmamaları bizleri mutlu etti.' diye konuştu.

Kaynak: AA