Minik Sporcular, Kaymakam Şimşek'i Ziyaret Etti

Antalya'da düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası'nda il birincisi olan Tekeli İlkokulu 2. sınıf ve Cumalı Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek'i ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları Genel Müdürlüğü tarafından Antalya'da düzenlenen geleneksel çocuk oyunları müsabakalarında 2. sınıflar 'yağ satarım bal satarım' kategorisinde il birincisi olan Tekeli İlkokulu ile 5. sınıflar 'kaleli yakan top' kategorisinde il birincisi olan Cumalı Ortaokulu sporcuları, Kaymakam Şimşek ile bir araya geldi.

Kaymakam Şimşek, eskisi gibi şehir hayatında çocuk oyunlarının oynanmadığına dikkati çekerek, 'Bizim çocukluğumuzda köy yerleri müsaitti ve çok oyun oynardık. Şimdilerde büyük şehirlerde böyle oyun alanları imkanı yok. Buna rağmen çocuk oyunlarında başarı elde etmek büyük başarı. Çocuklarımızı, okul idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum.' dedi

Ziyarette sporculara İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Tekeli İlkokulu Müdürü Adnan Kaçar ile Cumalı Ortaokulu Müdürü Ayşe Emirdar eşlik etti.

Kaynak: AA