Başkan Remzi Aydın, 14 Yıllık Tapu Sorununu Çözdü

Karadolap Mahallesi’nde bir sitenin 14 yıldır devam eden kat irtifakı tapu sorunu Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın özverili çalışmalarıyla sona erdi. Tapularına kavuşma sevinci yaşayan site sakinleri, mutluluklarını paylaşmak için Başkan Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkan Remzi Aydın, 14 Yıllık Tapu Sorununu Çözdü
Eyüp Karadolap Mahallesi’nde bir site, müteahhit firma tarafından projelendirilmediği için kat irtifakı kurulamıyordu. Kat irtifakı kurulamadığı için de site sakinlerine daire tapusu verilemiyordu. Başkan Remzi Aydın’ın talimatıyla harekete geçen Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü müteahhit firmayla görüşerek sitenin projelendirilmesini sağladı ve tapu sorunu halledildi.

Başkan Aydın’ın girişimleriyle tapularına kavuştular

Başkan Remzi Aydın, konunun kendine iletilmesinin ardından, ilgili birim müdürlüklerine talimat vererek sorunun çözülmesini sağladı. Yıllar sonra tapu sorunlarının çözüme kavuştuğu haberini alan site sakinleri de büyük bir sevinç yaşadı.

Başkan Aydın’a teşekkür ettiler

Site sakinleri, bu müjdeli haber üzerine, yaşadıklarını mutluluğu paylaşmak için, konunun mimarı Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan Remzi Aydın, kendisini makamında ziyaret eden site sakinleri ile konunun detaylarıyla ilgili bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA