MHP İstanbul İl Başkanı Karataş AA'yı Ziyaret Etti

Karataş: ' FETÖ, PKK, DEAŞ bitene kadar MHP hükümete destek vermeye devam edecektir'.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, FETÖ, PKK ve DEAŞ bitene kadar MHP'nin hükümete destek vermeye devam edeceğini bildirdi.

Karataş, Anadolu Ajansı İstanbul Haberleri Editörlüğünü ziyaret etti. AA İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan tarafından karşılanan Karataş, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından açıklama yapan Karataş, 21 Mayıs'ta İstanbul da dahil 41 ilde kongre yapacaklarını belirtti.

Özellikle 1 Kasım seçimleri sonrasında MHP üzerinde oyunlar oynandığını belirten Karataş, 'Bu oyun, herkes 15 Temmuz'da gün yüzüne çıktığı için görüldü. 15 Temmuz öncesi Türk milletine diz çöktürmek isteyenler, önce MHP'yi ele geçirip, sonra da Türkiye'ye diz çöktürmek istedi. Allah'a şükür biz Genel Başkanımızla birlikte MHP ve Türkiye'ye diz çöktürmelerine izin vermeden bugünlere geldik. O gün 'MHP, Bahçeli bitti' diyenler, bunun olmadığına, MHP ve Genel Başkanın dimdik ayakta durduğuna, 41 ilde '41 kere maşallah' dercesine kongremizi yapacağımıza Türkiye şahit olacak.' diye konuştu.

Karataş, AK Parti'de de kongre yapılacağını hatırlatarak, şöyle devam etti:

'Bunlarla birlikte, Türkiye'ye iç ve dış politikada, güvenlikte destek veren partimizin desteği sürecektir. FETÖ, PKK, DEAŞ bitene kadar MHP hükümete destek vermeye devam edecektir. Önceliğimiz teröre karşı birlikteliktir. Devlete ve hükümete verilen bu desteğin, hem Meclis'te hem de kamuoyunda verilmeye devam edeceğini Genel Başkanımızın dünkü grup toplantısında ifade etmiştir. MHP kendisinin değil, ülkesinin geleceğini düşünerek, bir irade ortaya koymuştur. Bunu da Türk milleti için yapmıştır. Bu da aldığımız ahlak ve partimizin kuruluş kültürüne uygun olduğu için alkış almaktadır. Önümüzdeki dönem, bunu daha da toplumun farklı kesimlerine yayıp, kılcal damarlarına uzanarak bu sevgi ve muhabbeti, önümüzdeki seçimlerde MHP'nin hanesine oy olarak döndüreceğiz.'
Kaynak: AA